Loading...
Početna| Политика гаранције и поврата

Политика гаранције и поврата

Политика гаранције и поврата

 

Ограничена гаранција

Имајте на уму да се комплети за е-цигарете састоје од различитих делова и стога подлежу различитом трајању гаранције .

 

  • Комплети и уређаји за е-цигарете (који користе екстерне батерије) имају гаранцију од 6 месеци од датума куповине.

 

  • Батерије и модови имају ограничен животни век у зависности од употребе. Сваки од њих има гаранцију од 60 дана почевши од датума куповине. Ова гаранција је неважећа ако је јединица покварена услед погрешног руковања и/или неовлашћеног приступа.

 

  • Клиромајзери, атомизери (познати и као калемови или главе), капсуле и резервоари су потрошни артикли и нису покривени гаранцијом. Међутим, ако се сматра да су мртви по доласку (неисправни при пријему) и ми будемо обавештени у року од 7 дана од када сте их примили, можемо их заменити по сопственом нахођењу.

 

  • Неки делови резервоара, без обзира на марку или способност, вероватно ће се истрошити током времена. Те делове је потребно редовно одржавати и/или заменити да би се постигао добар радни статус производа.

 

  • Завојнице, резервне капсуле и резервоари имају променљив животни век. Ово може бити између 2-14 дана, али то у великој мери зависи од течности, снаге и употребе.

 

  • Е-течности су потрошни артикли, продају се у затвореним боцама и нису покривени гаранцијом. Једини изузетак од овог правила је у случају грешака у производњи или грешака у испоруци са наше стране, у ком случају ћемо их заменити.

 

  • Пуњачи, кућишта за пуњење, каблови и утикачи за зидне адаптере покривени су гаранцијом од годину дана (12 месеци) од датума куповине. Ако неки предмет има електричну грешку, као што је, али није ограничено на, неуспех да емитује пуњење, ми ћемо га заменити.

 

  • Е-цигарете за једнократну употребу – Имајте на уму да сте одговорни за трошкове враћања неисправне једнократне цигарете која је отворена и коришћена. Ако се ваш производ сматра мртвим по доласку, биће нам драго да вам рефундирамо трошкове испоруке. Сви производи ће бити проверени од стране нашег тима за контролу квалитета како би се потврдио статус ДОА и уверио се да нису коришћени.

 

Задржавамо право да променимо услове гаранције без претходне најаве. Такође задржавамо право да одбијемо артикле који су нам враћени који не испуњавају наше наведене захтеве.

 

Имајте на уму да гаранције нису гаранције и покривају само грешке у производњи.

 

 

Изузеци од гаранције

Све горе наведене гаранције не важе за:

 

  • поштено трошење;

  • намерно оштећење, ненормални услови складиштења или рада, несрећа, немар од стране вас или било које треће стране;

  • Ваш неуспех да рукујете или користите производе у складу са упутствима;

  • Ваш неуспех да извршите нормално одржавање производа укључујући редовно чишћење компоненти и конектора;

  • било какве измене или поправке од стране вас или треће стране која није један од наших овлашћених сервисера; или

  • било коју спецификацију коју сте дали

 

Ово не утиче на ваша законска права у вези са производима који су неисправни или нису описани. Савети о вашим законским правима доступни су у вашем локалном Бироу за саветовање грађана или канцеларији за трговинске стандарде.

 

 

Неисправна или оштећена роба

У мало вероватном случају да је било који производ неисправан, морате обавестити наш тим за корисничку подршку у року од 24 сата од пријема робе. Било који захтев поднет после овог временског периода можда неће бити прихваћен. Молимо вас да не одлажете никакву робу пре него што пријавите проблем, јер можемо захтевати бројеве серије, фотографске доказе и/или захтевати да нам се предмет врати.

 

По пријему неисправне робе, ми ћемо тестирати и прегледати производ. Ако се утврди да је ставка неисправна, понудићемо вам повраћај новца или замену у року од 30 дана. Сви повраћаји ће бити обрађени користећи исти начин плаћања који се користи приликом постављања поруџбине. Ако производ више није доступан, извршићемо повраћај новца укључујући ваше поштарине или замену за алтернативни производ по вашем избору.

 

Ако се сматра да роба није неисправна или је оштећење проузроковано погрешном употребом, случајним оштећењем или хабањем, нећемо издати замену или подићи кредит, а ви ћете бити одговорни за све трошкове настале враћањем робе нама.

 

Можемо да вам поставимо додатна питања пре или током процеса враћања, или да дамо препоруке о коришћењу производа како бисмо смањили непотребно враћање. Помозите нашем тиму за корисничку подршку пружањем што је могуће више информација у вези са било којим пријављеним кваром.

 

 

 

Повратак и рефундирање

Молимо контактирајте наш тим за корисничку подршку пре него што вратите било коју робу. У неким околностима, добићете број овлашћења за враћање робе (РМА) који мора бити укључен уз враћене артикле.

 

Ако сте власник налога, можете да генеришете РМА број тако што ћете се пријавити на свој налог, изабрати Ми Ретурнс и пратити кораке. Ако сте гост корисник, можете да генеришете РМА број кликом овде.

 

Свако нежељено или неовлашћено враћање може се одложити. Тренутно имамо успостављен систем ВЕЕЕ (отпадне електричне и електронске опреме) који вам омогућава да вратите стару нежељену електричну робу: више о програму можете прочитати овде.

 

Нисмо одговорни за предмете који се изгубе или оштете током транспорта. Препоручујемо слање повраћаја путем евидентираног начина испоруке, у потпуности осигуран за пуну вредност робе, обезбеђујући исправан износ поштарине. Дужни сте да водите рачуна о било којој роби док је она у вашем поседу.

 

Поврат се мора примити у року од 10 радних дана од контактирања нашег тима за корисничку подршку. Ако артикал не буде враћен у овом временском року, можда нећемо моћи да га прихватимо.

 

Када примимо враћени предмет, у потпуности ћемо га тестирати да бисмо потврдили грешку. Сачекајте до 5 радних дана за проверу и слање замене или издавање кредита.

 

Уверите се да су сви враћени артикли безбедно упаковани и послати на доленаведену адресу, са РМА (ако је применљиво), пуним именом, оригиналним бројем поруџбине и разлогом за враћање написаним споља:

 

Адреса за враћање: молимо да нас контактирате путем нашег емаил-бокса.

 

Наш клијент обећање

elfbarsrbija.com жели да буде организација која на прво место ставља потребе корисника. Наше особље је посвећено пружању одговорне и професионалне услуге. Обећавамо:

 

  • да се понаша на професионалан начин и да увек буде љубазан

  • да се брзо позабавимо вашим упитом или објаснимо разлог за кашњење

  • да слушате и питате за ваше мишљење

  • да одржимо сва обећања која дамо

  • да будемо отворени и поштени и да јасно образложимо своје одлуке

  • да се извинимо када погрешимо и исправимо ствари

  • да прихватите ваше право на жалбу и гарантујете потпуну истрагу и промишљен одговор

  • да се према вама и вашим подацима односимо са поштовањем